5 tipů na vánoční dárky pro muže i ženy

tipy-na-vanocni-darky-1024x704px

S blížícími se Vánocemi přichází a malá úskalí. Jedním z nich je vybírání a nakupování vánočních dárků pod stromeček. Většinou plánujeme nakupování v předstihu, abychom se nemuseli mačkat v nákupních střediscích nebo abychom se zbytečně nenervovali, zda dárky vůbec stihnou přijít. Ne vždy to však vyjde, a ne vždy máme nápady na dárky, které pořídit. To se samozřejmě odvíjí od toho, komu jsou dárky určené. Připravili jsme si pro vás 5 tipů na vánoční dárky pro muže i ženy, abyste se mohli inspirovat a nakoupit dárky v dostatečném předstihu.

Dárky pro ženy

Stále přemýšlíte, čím obdarovat svoji drahou polovičku, maminku nebo babičku? Abyste pořídili něco, co se mu bude opravdu líbit a bude to originální, chce to už chvilku přemýšlení. Žena je královna domácnosti i kuchyně, a proto je velmi důležité, aby se tam cítila jako na zámku.

Designová konvice

Konvici má doma už asi skoro každý. V poslední době se ale vrací do módy staré retro čajníky, které domácnost a kuchyni skvěle obzvláštní. Úžasným příkladem je například Nerezová konvice Natura Line, kterou najdete na našem e-shopu.

Dárek od srdce

Co může potěšit více než dárek od srdce? Krásné hrníčky, misky a talíře v pestrých barvách s dekorem srdíčka potěší každého a rozzáří domácnost. Pokaždé, když se vaše nejmilejší osoba napije z hrníčku nebo posnídá z krásné misky, tak si vzpomene na vás a na to co pro sebe navzájem znamenáte. 

Servírovací tác do postele

Žádná žena snad neodmítne s láskou připravenou snídani do postele. Ovšem je přirozené, že se bojí drobků a špinavého povlečení. Jak tomuto strachu zamezit? Pořiďte servírovací tác do postele s nožičkami. Je designovaný tak, aby zabránil nechtěnému nepořádku a dostatečně velký, aby se na něj vlezlo vše důležité.

vanocni-darky-snidane-do-postele-1024x704px

Malý tip na závěr! Aby vaše manželka, maminka nebo babička nenašla pod stromečkem jen servírovací tác, přibalte i vlastnoručně vyráběné kupóny na snídaně do postele, mazlení a podobně. Kreativitě se samozřejmě meze nekladou.

Kuchyňská chňapka s popiskem

Tradiční dárek, který zkrátka nezklame a vždycky se hodí. To jsou kuchyňské chňapky, které zabraňují popálení, když berete do ruky pekáč, horký hrnec a podobně. Aby však chňapka nebyla příliš obyčejná, můžete pořídit chňapku s nápisem. Podívejte se pro inspiraci na chňapku pro maminku nebo babičku

Prkénko na krájení

Stejně jako muži, tak ani žena nepohrdne kvalitním dřevěným prkénkem. Jestli nechcete ale k Vánocům pořizovat obyčejné prkénko, můžete stejně jako u chňapek vybrat nějaké s určitým nápisem. Například prkénko s nápisem „Nejlepší maminka“.

To je nyní vše. Nechte se inspirovat našimi tipy na vánoční dárky a najděte ideální dárek pro ženu či muže ve vašem okolí. Rozhodně doporučujeme k dárku přibalit i vlastnoručně vyráběné přání nebo jinou z lásky vyrobenou maličkost.

TIP Celou nabídku s tipy na dárky pro vaše milované manželky, maminky, babičky či přítelkyně naleznete v kategorii dárky pro ženy


Dárky pro muže

Dárek pro chlapa bývá většinou opravdu tvrdý oříšek. Stejně jako u mužů jsme si pro váš připravili 5 tipů na vánoční dárky, které vám s výběrem pomohou. Ať už vybíráte dárek k Vánocům nebo k narozeninám, nechte se inspirovat naší nabídkou a vyberte dárek, kterým opravdu u svého blízkého zabodujete. 

Sada kvalitních nožů

Každý muž, jenž se rád pohybuje v kuchyni, ocení kvalitní sadu nožů, se kterou může připravit úžasné steaky ale i další druhy jídla. Výbornou ukázkou je sada nožů od značky WOODEN. Zároveň se k sadě výborně hodí i prkénko nebo designový stojan na nože.

Krájecí prkénko

K sadě nožů se hodí i kvalitní kuchyňské prkénko. Úplně však nedoporučujeme dávat na Vánoce plastové verze, ale spíše prkénka z kvalitního dřeva. Vypadají lépe a jsou mnohem kvalitnější. Pokud vám přijde normální prkénko příliš obyčejné, tak na našem e-shopu najdete i například speciální prkénko na krájení pizzy nebo prkénko se zásobníkem.

French press

Doba rozpustné nekvalitní kávy již dávno odzvonila. V současnosti si každý potrpí na kvalitní kávu i u sebe doma. Pokud i vy máte ve svém okolí milovníka kvalitní dobré kávy, kupte mu pytlíček kávových zrnek přímo z pražírny a french press. Ten ale můžete pak využít i na přípravu sypaného čaje nebo bylinných nápojů. Jestli si nevíte rady, který french press vybrat, podívejte se na skleněný french press Florina Malachit. Je vyrobený z varného skla se zvýšenou mechanickou a teplotní odolností.

vanocni-darky-french-press-1024x704px

Pečící kámen na pizzu

Chcete trochu netradiční dárek? Pořiďte pečící kámen na pizzu, který vám umožní připravit skvělou křupavou pizzu, focacciu, chléb, pečené maso, ryby, zeleninu, ale i slané a sladké pečivo bez nutnosti vymazávání tukem nebo olejem. Pečicí kámen je z přírodního materiálu, který díky pórovitosti absorbuje a uvolňuje vlhkost. Díky tomuto procesu bude těsto dokonale křupavé.

Skleněná dekorativní láhev na alkohol

Posledním tipem na dárek pro muže je dekorativní skleněná láhev na alkohol. Tu si pak muž může vystavit v pracovně nebo i na jiném speciálním místě a naplnit ji dobrou whiskey, brandy nebo domácím likérem.

TIP Celou nabídku s tipy na dárky pro vaše milované manžely, tatínky, dědečky či přítele naleznete v kategorii dárky pro muže